czarna pisał(a):Kudłaty, zacznij czytać ze zrozumieniem.
czarna pisał(a):Wymieniłam 3 miejsca gdzie to nie dorośli a dzieci syfią.
czarna pisał(a):A co do mojej osoby to kuperek ruszam, zdziwiłbyś się - ale skąd ty to możesz wiedzieć? Czy ja piszę co robisz ty albo czego ty nie robisz? Nie, bo cię nie znam a jak nie znam to nie komentuję ...
czarna pisał(a):Ale jak szkoła nie ruszy dzieciaków z workami na boisko czy nad Mienię to sprzątać się nie nauczą. ........Pogadanki o segregacji na lekcjach i raz do roku dzień ziemi to zdecydowanie za mało.
nightwatch pisał(a):możesz dla świętego spokoju dziecko wtedy zostawić w domu
czarna pisał(a):Pogadanki o segregacji na lekcjach i raz do roku dzień ziemi to zdecydowanie za mało.
nightwatch pisał(a):Nie wnikam w Twój stan umysłowy i nie czuję potrzeby udowadniania Ci czegokolwiek...
nightwatch pisał(a):Wolał bym tylko żebyś unikał robienia personalnych przytyków i skupił sie na argumentach a nie na osobach
Kudłaty pisał(a):
Jak mogę robić personalne przytyki skoro tu nikogo nie znam?nightwatch pisał(a):Wolał bym tylko żebyś unikał robienia personalnych przytyków i skupił sie na argumentach a nie na osobach
Kudłaty pisał(a):Słowa głupie w stosunku do twoich wypowiedzi nie używam po to by cię prostować. Używam bo po pierwsze tak uważam, a po kolejne chciałbym cię sprowokować do tego być mi udowodnił moją ociężałość umysłową, chory sposób rozumowania i postrzegania świata i naszej uroczej wioski.
admin pisał(a):
Nikt oprócz Ciebie nie ma zamiaru udowodnienia komukolwiek jakikolwiek stan umysłowy.
Wygląda na to że jesteś nowy. Jeśli chcesz korzystać z forum kliknij na jeden z tych przycisków!