Mataj pisał(a):
Na stronie znajdują się również: HARMONOGRAM oraz ABC Recyklingu.
czarna pisał(a):Dla Wiązowny wrzucać! (http://www.lekaro.pl/wiazowna/) - tu ABC recyklingu:)
Tadeusz_K pisał(a):Nie zgadzam się z tymi pretensjami do siebie.
Wg mojego rozeznania Wiązowna wcale nie musiała podpisywać w 2013 roku umowy tylko na 9 miesięcy.
Mogła to zrobić tak jak sąsiednie gminy ( Otwock, Kołbiel, Mińsk Maz).
Do tego teraz też nie musiała uznać przetargu, mogła go unieważnić i rozpisać nowy ( z racji braku takich środków w budżecie).
Więc to jest jawna wina Pani Szanownej Wójt i jej radnych, którzy za tym głosowali i nie próbowali znaleźć innego rozwiązania.
v460 pisał(a):Pytanie czemu nikt z gminy tego nie widział
Mataj pisał(a):Tmuszy, gmina nie może mieć w plecy, więc albo jest burdel, że już nikt nic nie ogarnia albo ceny generalnie są z sufitu.
Mataj pisał(a):Poza tym co oznacza - radni spuścili z tomu. To nie oni te ceny wyznaczają, dyktuje im lekaro.
Mataj pisał(a):Ciekaw jestem ile w 11 pln za moje dzieci jest dopłaty dla tych lepszych, wielodzietnych, dzieci. Ciekawe czy to ktokolwiek liczył, czy po prostu znów z palca wyssał.
tmuszy pisał(a):Nie tylko Lekaro dyktuje ceny, dyktują wszyscy, którzy nie zostali wycięci na początku reformy śmieciowej.
Wygląda na to że jesteś nowy. Jeśli chcesz korzystać z forum kliknij na jeden z tych przycisków!