Wyborca pisał(a):Jest na forum ktoś z Duchnowskiej
v460 pisał(a):I dlatego córka wylądowała kiedyś twarzą w środku kałuży? :D
Wyborca pisał(a):Czy uważacie że podpada to pod jakiś paragraf grozby karalne???
Mataj pisał(a):
Daj spokój, jeżdżę prawie codziennie teraz do Warszawy rowerkiem do pracy (...)
nightwatch pisał(a):
No pięknie, pięknie. Sam też od czasu do czasu jeżdżę ale niedawno miałem 'dzwona' z panem kierowcą który wymusił pierwszeństwo - tak więc jazdy drogami publicznymi staram się unikać i szukam raczej mało uczęszczanych przez samochody.
nightwatch pisał(a):
Którędy jedziesz, jeśli można spytać? Ja przez las do Aleksandrowa, stamtąd do Wału Miedzeszyńskiego, a potem na Mokotów już ścieżką rowerową...
v460 pisał(a):Malo aut lub w ogole i caly czas w cieniu (czego Ci zycze podczas dzisiejszego powrotu) ;)
Mataj pisał(a):Nightwatch - da się do Aleksandrowa przejechać normalną drogą (ubitą)? Nigdy tamtędy nie jechałem...
Mataj pisał(a):Trasą wyżej opisaną od 1:10:00 do 1:25:00 (zależnie od kierunku, wiatru, widzimisię).
Oponki 26" slick 1.50".
v460 pisał(a):Wyborco, przestan lazic do geodezji. Jak wyskoczy, zsiadz z roweru. Stan obok, wyprostuj sie, spojrz w oczy i zapytaj spokojnym, acz stanowczym tonem "A jebn... Ci?". Ide o zaklad, ze nawet jak jest 3 razy silniejszy od Ciebie to i tak sie wycofa miotajac pod nosem przeklenstwa i juz wiecej Cie nie ruszy. Tacy "mezowie stanu" silni sa wylacznie w gebie...
v460 pisał(a):Podkowy sie nie urywa. Zobacz sobie na zumi.pl. Ona wychodzi tuż przy końcu pasa startowego lotniska w Góraszce...
Mataj pisał(a):Tyle to i ja wiem! ;) Problemem jest co po Podkowy. Na mapie wygląda, jakby ta ulica się urywała. Kiedyś jak jechałem skrótem: Dobra - Główna - Sosnowa to się wpakowałem na wydmy, a wydawało się to być całkiem dobrą dróżką z poziomu mapy ;)
Nic to, jak nie pojadę, to nie sprawdzę.
tmuszy pisał(a):Potwierdzam, bardzo miło się jechało.
Zamieszczam dla potomnych fragment trasy. W samym środku, niestety, GPS trochę się zgubił, ścieżka przez las prowadzi prosto...
Mataj pisał(a):
tmuszy - jeździsz jeszcze?
Wygląda na to że jesteś nowy. Jeśli chcesz korzystać z forum kliknij na jeden z tych przycisków!