domek_w_Duchnowie pisał(a):modne słowo "tolerancja" niestety jest wykorzystywana zarówno przez jedną jak i drugą stronę w tym temacie..
Mataj pisał(a):Jeśli jednak ktoś pokazuje mi co ma w łóżku na ulicy - to wówczas nóż w kieszeni mi się otwiera.
Podleśny pisał(a):Gay rozumiem, że szukasz partnera. Nie mogę Ci pomóc.
Podleśny pisał(a):V460 moja odpowiedź była jak najbardziej merytoryczna. Twój komentarz do niej stanowi natomiast przykład kultury specyficznej.
co sadzicie o tolerancji dla gejow i lesbijek w polsce
Hubertus1656 pisał(a):Temat do bani,nudzi się komuś?
co sadzicie o tolerancji dla gejow i lesbijek w polsce
I życzyłbym sobie by w Polsce pisać przez "P" a nie "p" bo jestem nietolerancyjny :)
Niestety w ramach tolerancji musicie akceptować moją nietolerancję :)
domek_w_Duchnowie pisał(a):
2. dwie strony konfliktu zapieklają się w swojej zawziętości
5. w przeciwieństwie do Polski (to raczej przypuszczenie) nie wyobrażam sobie wielkiej wrogości dla kogoś kto np. ma bluzę z napisem JE SUIS GAY (jestem gejem) - w Polsce miałby dużo więcej problemu z tym niż we Francji - mieszkałem tam ponad dwie dekady więc coś o tym wiem.. oczywiście oszołomy są wszędzie więc i tam też się jacyś znajdą - skala jednak jest inna..
7. z jednym się z Tobą zgadzam w Twojej wypowiedzi - "tolerancja - piękna rzecz"... ale niech to obowiązuje dwie strony :)
Wygląda na to że jesteś nowy. Jeśli chcesz korzystać z forum kliknij na jeden z tych przycisków!