BlueZebra pisał(a):@Wazka
Myślę, że p. Budny ma duże szanse, ale jak będzie czas pokaże...
Kudłaty pisał(a):Mataj.
Opanuj się! Nie możesz się skłaniać do tego co pisze Kudłaty bo nie będzie opozycji!
BlueZebra wymięka i nie zauważa pytań. Nie będzie jak dyskutować !
kaliwo1 pisał(a):Wybory to walka o władzę i wpływy. Patrząc na kandydatów, którzy do tej pory się uajwnili ja osobiście zagłosuję za obecna Panią Wójt. Musimy pamiętac, że decyzje Pani Wójt sa nie tylko jej decyazjami. Trudno to pojąć ale są obwarowania prawne dla jej poczyniań, są radni, którzy głosują za lub przeciw pewnym pomysłom, są pracownicy, którzy nie do końca są kompetentni. Trudno za wszystko obwiniać Panią Wójt. (...)
kaliwo1 pisał(a):Wybory to walka o władzę i wpływy. Patrząc na kandydatów, którzy do tej pory się ujawnili ja osobiście zagłosuję za obecną Panią Wójt. Musimy pamiętac, że decyzje Pani Wójt sa nie tylko jej decyzjami. Trudno to pojąć ale są obwarowania prawne dla jej poczyniań, są radni, którzy głosują za lub przeciw pewnym pomysłom, są pracownicy, którzy nie do końca są kompetentni. Trudno za wszystko obwiniać Panią Wójt.
Bjarni pisał(a):Czy to prawda, że tym panem z Zakrętu jest Pan Cegliński? Znam człowieka z bardzo pozytywnej strony.
qbik pisał(a):
Tak, to Pan Mariusz Cegliński. Też podpisuje się pod tą opinią.
Wygląda na to że jesteś nowy. Jeśli chcesz korzystać z forum kliknij na jeden z tych przycisków!