Kudłaty pisał(a):a to BlueZebra na niego zareagowała alergicznie.
nightwatch pisał(a):@Mataj
Wydaje mi się że ksiądz akurat może nie mieć wymaganego dystansu do religii albo np może preferować jedyny słuszny światopogląd kosztem innych.
Kudłaty pisał(a):
Podoba mi się to jak (...) doszukujesz się w prostych pytaniach tego czego tam nie ma.
Kudłaty pisał(a):
To nie ja sugeruje że BlueZebra jest dyrektorem. To sugestia jej samej.
Kudłaty pisał(a):
Rozczaruje cię, jako że jestem wielowyznaniowcem (staram się obchodzić wszystkie święta) bardzo by mi się podobało gdyby dyrektor zorganizował lekcje religii zarówno dla islamistów jak i dla Żydów, oraz żydów, buddystów itd.
Kudłaty pisał(a):
PS. BlueZebra
Zapewne Mataj będzie miał problem z tym pytaniem ale czy jesteś nauczycielem w szkle w Wiązownie? Czy nie?
Mataj pisał(a):
@Kudlaty
Sądziłem, że jesteś inteligentniejszy... ;)
Kudłaty pisał(a):A pewnie że tak, i to będzie etyka katolicka. Bo jaka inna miałaby być?
Na Politechnice, jeden z wykładowców aplikował nam do głów "Etykę biznesu" w oparciu o Jana Pawła II (jakbyś nie wiedział taki znany biznesmen z Polski).
Kudłaty pisał(a):
Oj też słyszałem fajne historie :)
Tyle że nie przytoczę w szczegółach ale chodziło o ...
zaszycie dziecku ust pod wpływem szatana. To było w nawiązaniu do jakiejś modnej dziecięcej zabawki.
Może BlueZebra coś wie więcej?
Kudłaty pisał(a):
Oj też słyszałem fajne historie :)
Tyle że nie przytoczę w szczegółach ale chodziło o ...
zaszycie dziecku ust pod wpływem szatana. To było w nawiązaniu do jakiejś modnej dziecięcej zabawki.
Może BlueZebra coś wie więcej?
v460 pisał(a):Mam nadzieje, ze nie. Ja strasznie przekorny jestem. Jeszcze dzieciaka wypisze z religii i zapisze na etyke ;)
Wygląda na to że jesteś nowy. Jeśli chcesz korzystać z forum kliknij na jeden z tych przycisków!