v460 pisał(a):Jak mozna tak pisac anonimowo o drugim czlowieku?!
JoannaF pisał(a):
JoannaF pisał(a):Mam nadzieję, że nie podpadnę adminowi za "reklamę"
pannajoanna pisał(a):Ostatnie zdjęcie i hasło:
nie obiecywać tylko działać
na plakacie pani wójt - humor i satyra, boki zrywać.
Mataj pisał(a):Taka uwaga na marginesie:
Muszę jednak przyznać, że p. Budny na jednym ze spotkań powiedział rzecz dość oczywistą, ale bardzo słuszną - Obecna wójt chce zarządzać wszystkim, a nie zarządzać przez delegowanie uprawnień. Jak jest faktycznie - tego nie wiem w 100%, ale wiele wskazuje na to, że Budny ma sporo racji. Pod względem zarządzania jest to bardzo poważny błąd, chociażby z tego powodu, że nie da się uczestniczyć we wszystkim na raz. Swoim pracownikom trzeba zaufać. Inaczej zamiast pracownika, który pracuje za powiedzmy n pln, decyzję podejmuje pracownik, który zarabia 3xn pln, a do tego nie ma pojęcia o tym, jaką decyzję podejmuje. Nie wyobrażam sobie menadżera, który zna się na wszystkim - twierdzenie z pewnej reklamy: Jeśli coś jest do wszystkiego, to jest....
Wazka pisał(a):nie nikt sie nie boi ,ale jak powiedział Pan Bartoszewski " w polsce mamy wielu ludzi wykształconych lecz rozumnych niewielu "
Oserwator pisał(a):Czy jedynym atutem Pana Ceglińskiego jest to że jest nowy, taki wniosek należy wyciągnąć z wypowiedzi. Ludzie zastanówcie się bo mamy dobrego wójta, abyśmy nie wybrali kogoś przypadkowego niemającego pojęcia o realiach gminy za to mającego duże ambicje.Aha i zauważyliście że kandydatami na radnych z jego komitetu są TYLKO nauczyciele bądź osoby z nimi związane!Czy będą np reedukować urzędników?.....
Wazka pisał(a):oj Bjarni Ty masz chyba jakąś awersje do wojska te słowa Pan Bartoszewski wypowiedział w zupełnie innym kontekscie , a Tobie wszystko kojarzy się z jednym. Współczuje i pozdrawiam.
Jaskrawy pisał(a):
Nic nie wiem o p. Ceglińskim.
Jaskrawy pisał(a):i pilnie na ręce patrzył...
Kudłaty pisał(a):
Jaskrawy namaścił Budnego!
Kudłaty pisał(a):Nieźle?
SB i kudłate myśli?
Sam zasugerowałeś. Mentalności nie zmienisz!
Jaskrawy pisał(a):
ustosunkowany gdzie trzeba.
A gdzie nie trzeba to ....
Wygląda na to że jesteś nowy. Jeśli chcesz korzystać z forum kliknij na jeden z tych przycisków!