kkk_k pisał(a):
O taką promocję gmina nie dba ...
aga_4 pisał(a):Żałosne... Przy czym akurat ja nie żałuję, że o panu Zduniku się nie pisze....Kultura osobista tego pana pozstawia według mnie wiele do życzenia...
aga_4 pisał(a):Przy czym akurat ja nie żałuję, że o panu Zduniku się nie pisze....Kultura osobista tego pana pozstawia według mnie wiele do życzenia...
aga_4 pisał(a):Żałosne... Przy czym akurat ja nie żałuję, że o panu Zduniku się nie pisze....Kultura osobista tego pana pozstawia według mnie wiele do życzenia...
Mataj pisał(a):Inna sprawa, że wciąż nie mam choćby jednego powodu, żeby na niego zagłosować. Na zebranie niestety się nie wyrobiłem z pracy, a o sukcesach jako radny powiatowy nie słyszałem. Ktoś może rozwinąć ten temat?
Mataj pisał(a):
Jakiś taki wygadany ostatnio nasz urząd się stał. Wiadomości tyle, że nie nastarczam z czytaniem ;)
Nemo pisał(a):Trochę rzetelności Panowie i Panie! Zamieszczone zdjęcie pokazuje stan w trakcie robót, a nie po ich zakończeniu. Od soboty przystanek funkcjonuje i to bez drabiny do wchodzenia na ławkę. Fe, brzydkie zagranie!
Nemo pisał(a):A poprawienie omyłki na stronie nie jest chyba naganne? Chyba, że się mylę... ;;)
Tunia pisał(a):
Nemo pisał(a):A poprawienie omyłki na stronie nie jest chyba naganne? Chyba, że się mylę... ;;)
Naganne nie jest, ale osobiście uważam, że artykuł na stronie UG w pierwotnej piątkowej wersji był dużo lepszy od poprawionego. Za walory artystyczne wersji pierwotnej daję 10 punktów na 10.
Malevik pisał(a):Czy ten Pan z przodu coś śpiewa?
Wygląda na to że jesteś nowy. Jeśli chcesz korzystać z forum kliknij na jeden z tych przycisków!