Józef pisał(a):Wielce szlachetne jest tak bezinteresowne zaangażowanie, zaprawdę. Ale my tu nie jesteśmy naiwnymi dziećmi i raczej myślimy realistycznie. Co do kampanii to takie są jej prawa i niebawem będziemy się mogli przekonać co pokaże nam każdy z kandydatów. Natomiast bardzo jestem ciekaw czym przekonał pana Mariusza kandydat PiSu, bo jako żywo o jego programie wyborczym nie wiadomo zgoła nic. Przynajmniej oficjalnie, może są prowadzone jakieś tajne komplety, o których nie wiem.
trollpyskaty pisał(a):Jeżeli p. Bętkowska zostanie vice to też trzeba zrobić wszystko aby temu zapobiec. Miała swoje 4 lata. Po spotkaniu z nią mam wrażenie, że sama dalej nie wie co się dzieje w gminie. Podkreślam, moje subiektywne spostrzeżenie. Chętnie wysłucham kogoś kto miał z nią więcej do czynienia. .
aga_4 pisał(a):@batbuk niestety jeśli chodzi o śmieci i Lekaro to zwykli ludzie mogą sobie rzeczywiście tylko popisać i to tylko na fb . Wszelkie inne kanały są zamknięte dla publikacji przekrętów na ten temat, łacznie z tym, że zainteresowane oficjalnym zdemaskowaniem tych przekrętów osoby otrzymują pisma przedprocesowe i to im skutecznie zamyka usta patrz np wspominał o tym na tym forum Roman Nowicki.
sarna_lesna pisał(a):Muszę przyznać, że wypowiedź Pana Mariusza Ceglińskiego wyraźnie mnie rozbawiła. Proszę Pana mam nadzieje, że Pan to przeczyta. Żałosna dla mnie jest treść jaką Pan nam przedstawił. "Brudna kampania" a przepraszam jak inaczej można nazwać wchodzenie w d.... jednemu z kandydatów przez Pana. Piszę Pan tu oficjalnie kogo by poparł, przepraszam ale jak dla mnie to Pan i Pani Bętkowska powinni być najbardziej bezstronni, a to by wtedy pokazało Państwa klasę i nie zachęcało w sposób wulgarny naszego społeczeństwa do głosowania na jedną konkretną osobę. Mam wrażenie, że od początku kampanii to była gra 3:1, może to tylko mi się tak wydaje, nie wiem. Poza tym z tego co mi wiadomo, to Pański i Pana Janusza program był bardzo zbliżony do siebie i dostrzegają to osoby, które głosowały na Pana podczas I tury wyborów. Dziwi mnie więc nagła bezinteresowna chęć wspierania przez Pana jednego z kandydatów.
Edit: Każdy ma prawo do własnego zdania, a moje jest następujące. Może i nie dogadał się Pan odnoście obsadzenia Pana na jakimś stanowisku, jednak twierdzę, że należy Pan do osób cwańszych niż nam wszystkim się wydaje. Pańska strategia może polegać na tym, że za 4 lata mieszkańcy rozliczą P. Zdunika z jego kadencji, która niekoniecznie musi być wspaniała (szczególnie jeśli prawdziwym okaże się obsadzenie P. Bętkowskiej na stanowisku vice), a wtedy Pan jako wybawca wystartuje za 4 lata. Podkreślam, że jest to moja osobista opinia i każdy ma prawo do własnej.
Zgadzam się z co do tego, że niektóre osoby przed napisaniem postu powinny się dwa razy zastanowić nad treścią.
sarna_lesna pisał(a):Muszę przyznać, że wypowiedź Pana Mariusza Ceglińskiego wyraźnie mnie rozbawiła. Proszę Pana mam nadzieje, że Pan to przeczyta. Żałosna dla mnie jest treść jaką Pan nam przedstawił. "Brudna kampania" a przepraszam jak inaczej można nazwać wchodzenie w d.... jednemu z kandydatów przez Pana. Piszę Pan tu oficjalnie kogo by poparł, przepraszam ale jak dla mnie to Pan i Pani Będkowska powinni być najbardziej bezstronni, a to by wtedy pokazało Państwa klasę i nie zachęcało w sposób wulgarny naszego społeczeństwa do głosowania na jedną konkretną osobę. Mam wrażenie, że od początku kampanii to była gra 3:1, może to tylko mi się tak wydaje, nie wiem. Poza tym z tego co mi wiadomo, to Pański i Pana Janusza program był bardzo zbliżony do siebie i dostrzegają to osoby, które głosowały na Pana podczas I tury wyborów. Dziwi mnie więc nagła bezinteresowna chęć wspierania przez Pana jednego z kandydatów.
Zgadzam się z co do tego, że niektóre osoby przed napisaniem postu powinny się dwa razy zastanowić nad treścią.
Józef pisał(a):"głosujcie na PiS". Tyle na ten temat.
Mataj pisał(a):Muszę przyznać, że pod względem polityki informacyjnej to o ile Budny coś publikuje, to zaczynam się zastanawiać, czy Zdunik w ogóle żyje....
Bjarni pisał(a):Tyle bzdur co teraz wymyślono na Zdunika to dawno nie słyszałem.
Pozytywnie2014 pisał(a):PS. Wiadomości nieoficjalne. Anna Bętkowska (ostatnie miejsce w wyborach na wójta) ma być nadal pracownikiem gminy jeśli wygra Roman Zdunik. Wice wójtem ma zostać Stanisław Bogucki....
Corwin pisał(a):Jak tak czytam te różne wypowiedzi na forum i informacje o drugiej turze, to już wyobrażam sobie te wpisy przed wyborami za 4 lata. Znów okaże się, że nic nie wyszło z nadziei mieszkańców gminy i nadal brak wizji rozwoju.
Mam nadzieję, że się mylę - ale mam nadzieję, że za 4 lata forum nadal będzie istniało i sprawdzę czy miałem rację czy myliłem się (mam nadzieję na drugie).
Wygląda na to że jesteś nowy. Jeśli chcesz korzystać z forum kliknij na jeden z tych przycisków!