AiR pisał(a):Ten pomysł chyba gdzieś podpatrzony :)
Mataj pisał(a):
Nie mam nic przeciwko kopiowaniu fajnych pomysłów!
nightwatch pisał(a):(..) Nawet za pieniądze publiczne, byle bez (..) polityki.
Majka102 pisał(a):Zastanawiam się czy ktoś obliczyl budżet, jakim powinien dysponować GOK aby uiścić opłaty do zaiksu za jakąkolwiek muzykę. Bo czymś ramówkę trzeba wypełnić. Tak jak przedmówcy - jeżeli projekt ma być z budżetu gminy, jestem przeciw, chyba że projekt będzie realizowany w ramach radia szkolnego.
Mataj pisał(a):(...) Radio może być typowo informacyjne. Z drugiej strony nikt nie patrzy na to, że takie radio to fajne doświadczenie (również zawodowe). Znam kilka osób, które rozpoczęły swoją przygodę z radiem w liceum w "radiowęźle" a skończyli pracując stricte w przemyśle muzycznym. Niektórzy otworzyli studia nagraniowe, zajmują się nagłośnieniem, inni komponowaniem. Nawet jeśli na samo wspomnienie jak wyglądała "kanciapa" w moim liceum rysuje się na twarzy litościwy uśmiech ;)
A tu tylko (i aż) GOK - miejsce, w którym takie pomysły mogą realizować ludzie ucząc się nowych rzeczy. Mnie pomysł się podoba.
Wygląda na to że jesteś nowy. Jeśli chcesz korzystać z forum kliknij na jeden z tych przycisków!