czarna pisał(a):Obiecałam sobie nie wypowiadać się pod komentarzami Kudłatego ale to co czytam w jego wykonaniu jest po prostu do wyrzygania. A może taki Chaber czy inny jego poprzednik nie pomyślał, że tysiące takich Kudłatych w gminnych stronach zagości i źle wyliczył średnice fizyczne rur? A może po prostu susza jest jakiej od set leci nie było i w tym problem. Niech sobie nadal Kudłaty tuje podlewa, a mały, chory, wypocony w pracy czy inny potrzebujący człek czy zwierz niech sobie cierpi. Bo Chaber zdupił....
P.S. Smaruj po mnie do woli. Jakoś to po mnie spłynie, nie wodą (bo tę pewnie już całą zużyłeś dziś na tuje czy kwiatki pewnie) ale jednak...
Kudłaty pisał(a):Ale Panie Moriss ja stoję na ziemi a Pan przestań bredzić. Jak nie problemy ze sprzętem to brak wody u ludzi w studni i problem z rzeką bo nie płynie! Niebawem wytłumaczeniem wszystkich waszych porażek będzie "za słona zupa."
Szanowna władzo, przestańcie mierzyć wszystkich mieszkańców wedle siebie. Nie wszyscy są ciemni i ten kit kupują :)
Moriss2 pisał(a):w niedziele do proboszcza.
Kudłaty pisał(a):
Narobiono tzw "przyłączy rozdzielczych" które finansowano ze środków odbiorców zamiast położyć przewody rozdzielcze o średnicy takiej jaka być powinna a teraz kłopot bo ciśnienie spada.
Kudłaty pisał(a):
Wracając do faktów. Od czego te przepływy zależą to już ci pisałem - równanie Bernoulliego. Wiem, mechanika płynów - trudne.
Bardziej obrazowo i przystępnie
rodzic pisał(a):Witam. Przepraszam poniosło mnie i niepotrzebnie umieściłem te wywody w tym wątku. Jeszcze raz wszystkich przepraszam. Natomiast temat kontroli przedstawię w Wielki brat czyli powiązania w naszej gminie. Temat kontroli w ZSG nie ma nic wspólnego z zakazem używania wody. Jeżeli ktoś będzie zainteresowany zapraszam do Wielkiego Brata.
Kudłaty pisał(a):Przeciwnie v460.
Tobie może to nie przeszkadza (jak jesteś w takim samym stanie) ale otoczeniu już tak.
rodzic pisał(a):Panie Morris i teraz wiem dlaczego Kudłaty i ravos4 się irytują. Ja bardzo delikatnie dałem propozycję, wydaje mi się, że korona z głowy by Panu nie spadła sporządzeniem takiego małego pisemka i zamieszczeniem odpowiedzi na nie. Gdzie tu cyrk i działanie pod publikę? Ja bym to nazwał działaniem zatroskanego Radnego. No cóż każdy ma inny odbiór. Odnośnie wyjaśniania problemów proszę mnie nie rozśmieszać, ostatnio komisja rewizyjna wyjaśniła problem zgłaszany przez Radę Rodziców w taki sposób, że w protokole z kontroli w ZSG napisaliście, że nie wyjaśniliście prawidłowo kwestii sprzedaży obiadów i macie wątpliwości czy brak udokumentowania sprzedaży jest prawidłowy (nie jest prawidłowy, narusza Ustawę o
rachunkowości i ja nie mam wątpliwości) nie wspomnę jaki cyrk zrobiliście ze zbiórką na Mariusza. Z tego co widziałem jest Pan specjalistą od kwalifikacji prawnych to w końcu była to zbiórka publiczna czy nie?(Art.2 Zbiórką publiczną nie jest zbieranie ofiar w gotówce lub naturze: wśród młodzieży szkolnej na terenach szkolnych, odbywające się na podstawie pozwolenia władz szkolnych) Podkreślę wśród młodzieży szkolnej na terenach szkolnych a tam oprócz młodzieży byli rodzice i osoby postronne mieszkańcy gminy.Warto czytać ustawy ze zrozumieniem jak podpisuje się pod protokołem. Sorry poniosło mnie, Kudłatemu się nie dziwię ale Panu już tak. Jeżeli w taki sposób Pan myśli o przyszłości, frustrując innych swoimi wywodami to ja z Panem tej przyszłości budować nie chcę. Mówiąc o cyrkach należy się zastanowić czy samemu nie uczestniczy się w takim przedstawieniu. Pozdrawiam
Kudłaty pisał(a):Mataj.
A jednak za trudne :) Z prawem Ohma ci się pomerdało. Zapomniałeś że w źródle woda jest :)
Kudłaty pisał(a):
v460
To trzeba było wysłać prywatną wiadomość. Za trudne?
Kudłaty pisał(a):Mataj i reszta klakierów.
Wygląda na to że jesteś nowy. Jeśli chcesz korzystać z forum kliknij na jeden z tych przycisków!